Sundaes Catering

Vol passie én respect voor traditie en ambacht maken wij dag in dag uit schepijs van hoogwaardige grondstoffen. Iedere ijssmaak heeft een eigen recept en is fijn gebalanceerd, compact en bevat weinig lucht. Dit proef je aan de fijne structuur en volle, romige smaak! Sundaes’ ijscreaties worden dagelijks in onze ijswinkel bereid en uitsluitend dagvers verkocht. Het smaakt vernieuwend, bijzonder én tovert een lach op ieders gezicht.

Ook op locatie

Dagvers ijs op jouw feest

Geniet op locatie van Sundaes’ ijs voor een partijtje, verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft en nog veel meer! Wij verhuren een compacte ijsbar, vintage ijsfiets of romantische ijskar, geheel verzorgd en compleet met hoorntjes en bakjes. Bovendien mag jij zelf kiezen uit de vele mogelijke ijssmaken. 

Sundaes’ ijs maakt een feestje pas echt compleet. Bel ons of kom langs in onze ijssalon om de details en mogelijkheden te bespreken.

IJsbar

De compacte ijsbar is ideaal om met de auto op te halen en nagenoeg overal neer te zetten. Je kan kiezen uit 1 of 2 ijssmaken. De ijsbar komt met een ijsschep, hoorntjes, bakjes en lepeltjes. 

€ 99  – 100 bollen
€ 175 – 150 bollen

IJsfiets

In de omstreek Huizen komen wij met hoorntjes, bakjes, lepeltjes én ijscoman of -vrouw naar jouw evenement voor een uur. Je kan kiezen uit maximaal 6 ijssmaken.

€ 250 – 150 bollen
€ 1,75 – per extra bol
€ 35   – per extra uur

IJskar

Speciaal voor grote feesten hebben wij onze nieuwste aanwinst; de ijskar met hoorntjes, bakjes, lepeltjes én ijscoman of -vrouw voor een uur. Uit 6 ijssmaken kan je kiezen.

€ 450 – 200 bollen
€ 1,75 – per extra bol
€ 35   – per extra uur

Dagvers schepijs

In onze ijssalon bieden wij dagelijks een vast ijsassortiment én wekelijkse ijssmaak specials, variërend van room-, sorbet-, vegan- & biologischijs. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in fijne ijstaarten en patisserie van ijs. 

Iedere maand staat in het teken van een nieuw Sundae gebakje. IJstaarten en ijspotjes voor events, feestjes en verjaardagen zijn altijd op voorraad, maar kunnen ook telefonisch, op de website of in de winkel worden besteld. 

Onze ijssalon is gevestigd in Huizen, in het bruisende winkelcentrum Oostermeent. Met een mooi uitzicht op het water is het hier goed vertoeven tot in de late uren. Weer of geen weer, wij zijn iedere dag geopend van maart tot november om een lach op jouw gezicht te toveren. 

Sundaes Huizen
Oostermeent-Oost 80
1274 SN HUIZEN

Telefoon: 035622 6223
info@sundaes.nl

Openingstijden maart
Maandag t/m zondag
12:00 – 22:00